VÄLKOMMEN TILL VÅRTERMINENS GRATIS PROVA PÅ VECKA 9

Skånes största dansskola: Malmö Dansakademi slår upp sina dörrar för vårtermins-start! Under första veckan av terminen mellan den 25 februari - 3 mars 2019 har vi en gratis öppet hus vecka för allmänheten - alla nya och gamla elever.

Då är allmänheten välkomna att prova på alla våra kurser som ej är fullsatta ännu - GRATIS - hela första veckan!

Om du endast vill prova på så krävs ingen föranmälan och det går bra att prova på de kurser som EJ är fullsatta och därmed öppna för prova på. Dessa finner du på öppet hus schemat via: www.Dansakademi.se/prova.php

Vi rekommenderar dock att du anmäler dig till de kurser du önskar få en garanterad plats på hela terminen och sedan eventuellt byter kurs vid behov efter öppet hus. Om du vill göra en bindande anmälan till hela terminen görs detta här.

✓ JAG VILL PROVA PÅ, HUR GÖR JAG?

Steg 1: Gilla oss på vår Facebook sida: Malmö Dansakademi
Steg 2: Fyll i din email väl på plats hos oss i receptionen.
Steg 3: Prova på hur många kurser du vill hela veckan, GRATIS!

✓ ANMÄLDA ELEVER: Givetvis är man betalningsskyldig för kurserna man anmält sig till, du ska ha betalat för dina kurser innan din första lektion. När du gjort detta kan du prova på kurser du INTE är anmäld till gratis. Du har nu en garanterad plats men kan byta kurs om du så önskar.

✓ HITTA HIT? Vi ligger på Sofielundsvägen 57 i Malmö, 5 minuter från Södervärn: Ta med pojkvännen, kollegan eller din granne och dansa loss med oss!

Ingen föranmälan krävs - kom som du är! :)

VARMT VÄLKOMNA TILL MALMÖ DANSAKADEMI!