VÄLKOMMEN TILL VÅRTERMINENS GRATIS PROVA PÅ VECKA 9

Skånes största dansskola: Malmö Dansakademi slår upp sina dörrar för vårtermins-start! Under första veckan av terminen mellan den 24 februari - 1 mars 2020 har vi en gratis öppet hus vecka för allmänheten - alla nya och gamla elever.

Då är allmänheten välkomna att prova på alla våra kurser som ej är fullsatta ännu - GRATIS - hela första veckan!

Om du endast vill prova på så krävs ingen föranmälan och det går bra att prova på de kurser som EJ är fullsatta och därmed öppna för prova på. Dessa finner du på öppet hus schemat 7 dagar innan eventet via: www.Dansakademi.se/prova.php

Vi rekommenderar dock att du anmäler dig till de kurser du önskar få en garanterad plats på hela terminen och sedan eventuellt byter kurs vid behov efter öppet hus. Om du vill göra en bindande anmälan till hela terminen görs detta här.

✓ JAG VILL PROVA PÅ, HUR GÖR JAG?

Steg 1: Klicka i att du "kommer" på Facebook eventet: Öppet hus
Steg 2: Gilla oss på vår Facebook sida: Malmö Dansakademi
Steg 3: Dela detta event på din Facebook/Instagram sida!
Steg 4: Fyll i din e-mail väl på plats hos oss i receptionen som är kopplat till ditt FB/IG konto.
Steg 5: Prova på hur många kurser du vill hela veckan, GRATIS!

Ingen föranmälan krävs - kom som du är! :)

✓ ANMÄLDA ELEVER: Givetvis är man betalningsskyldig för kurserna man anmält sig till, du ska ha betalat för dina kurser innan din första lektion. När du gjort detta kan du prova på kurser du INTE är anmäld till gratis. Du har nu en garanterad plats men kan byta kurs om du så önskar.

✓ HITTA HIT? Vi ligger på Sofielundsvägen 57 i Malmö, 5 minuter från Södervärn: Ta med pojkvännen, kollegan eller din granne och dansa loss med oss!

✓ GDPR-LAGEN 📸 Fotografering och filming kommer att ske av ansvariga samt professionella fotografer och filmare på varje klass under öppet hus veckan. Med ditt deltagande under prova på veckan ger du oss ditt medgivande att medverka på film/foto under vecka 9 den 24 febuari - 1 mars 2020. Om du inte önskar att medverka på film/foto är du välkommen under resterande del av terminens 11 veckor v. 10-20.
I samband med evenemanget Öppet hus vårtermin 2020 på Malmö Dansakademi och dess kringaktiviteter och kanaler såsom webb, film och sociala medier förekommer insamling av personuppgifter. Detta sker exempelvis i samband med anmälningsprocessen samt fotografering och filmning som alltså kommer att ske under eventet genom ditt deltagande och endast i syfte att genomföra och marknadsföra de olika delarna av Malmö Dansakademi. Uppgifterna behålls endast under en begränsad tid om max 3 år från insamlingsdatum. Det är viktigt för oss på Malmö Dansakademi att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Kontakta oss vid frågor eller funderingar via: info@dansakademi.se

VARMT VÄLKOMNA TILL MALMÖ DANSAKADEMI!