FB Facebook
03Aug 2020
//

HÖSTSCHEMA 2020 ÄR UTE! 😍☀️🌴

HÖSTSCHEMA 2020 ÄR ÄNTLIGEN UTE! 😍☀️🌴
21 september - 13 december 2020, vecka 39-50.
Vi har redan fått hundratalet mail från elever som längtar till att anmäla sig till hösttermin 2020 och vi kan nu med glädje släppa schemat med hela 70 danskurser! Hösten bjuder på många nyheter med ett nytt anpassat system som gör det smidigare och säkrare att dansa. Höstterminen kommer fortsatt att ha begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Anmäl dig snarast innan kurserna hinner bli fullsatta!
▪️DATUM:
Vecka 39-50 (12 veckor) den 21 september-13 december 2020.

▪️KURSER:
70 st kurser per vecka med dansstilar från alla världens hörn på alla nivåer!

▪️ANMÄLAN:
Mer information och anmälan finnes via: www.Dansakademi.se/kurser.php

▪️NYHETER:
☑️ NY APP: Ladda ner vår nya Malmö Dansakademi app via telefonen. Denna app har gjort det mycket smidigare att dansa! Elever kan numera boka, avboka, omboka och betala för sina drop-in klasser via appen. Man kan även delta i väntelistor till fullsatta kurser och se platstillgänglighet och vikarie. Appen har även gjort det möjligt för elever att slippa kurskort samt köer vid receptionen då man själv kan checka in via appen från och med 90 min innan passet börjar för att sedan gå rakt in i danssalen. Ni behöver därmed aldrig stå i kö på Malmö Dansakademi igen!

☑️ NY BETALNINGSMETOD: Numera anmäler du dig smidigt via vår hemsida: www.Dansakademi.se/kurser.php sedan får du en faktura 60 min efter anmälan skickad till din mail som du kan betala med kort eller via Apple pay. Du slipper alltså stå i kö vid kursstart - super smidigt!

☑️ NYA KURSER:
☆ Stageography, mellan nivå är vår nya häftiga nyhet med vår alldeles egna Mariano!
☆Fler barnkurser att välja bland mellan 3-14 år, 5 dagar i veckan!
☆ Modern Contemporary på mellan nivå med vår nya fantastiska lärare Cajsa!
☆K-pop är nu äntligen tillbaka på Malmö Dansakademi med K-pop fantasten Anna!
☆ Zumba finns nu två gånger i veckan med Richelle & Cassandra!
☆ Beyoncé style på nybörjare men nu även en högre mellan nivå!
☆ Salsa & Bachata pardanskurs är tillbaka, dock utan rotation samt anmälan i par.
☆ Feminine Showjazz är tillbaka dock med ny lärare: Cajsa!
☆ Dancehall på mellan nivå med ny grym lärare: Ebba!
☆ Salsa & Bachata ladystyling är nu en kurs fast på två nivåer!
☆ Afro Hiphop är tillbaka med duktiga Daphne!
☆ Mentorskapsprogram på mellan/avancerad nivå med Nurtan Lilly som mentor!
☆ Concept video på mellan/avancerad nivå med våra tre huvudlärare Bella, Mariano & Nurtan!

☑️ NYA KONCEPT:
▪️ MENTORSKAPSPROGRAM: Söndagar kl. 12.00-14.00/16.00.
Det är med stolthet vi nu presenterar vårt mentorskaps-program anpassat för dansare som vill utvecklas snabbare på mellan/avancerad eller semi-professionell nivå. Programmet är skapat för dansare på mellan/avancerad nivå som vill utvecklas inom kommersiella dansstilar. Du kommer att ha en av våra fantastiska huvudlärare, Nurtan Lilly som din mentor samt professionella gästlärare som Nicklas Milling och Milena Jacuniak. Vi tar in max 15 st deltagare för att bibehålla kvalitén på utbildningen och på så sätt kunna erbjuda individuell coaching & feedback samt möjligheten till mock auditions, delta i solo samt grupp fotografering och videor med fokus på förberedande träning inför ett eventuellt professionellt uppdrag eller yrke inom den kommersiella dansvärlden.

▪️ CONCEPT VIDEO: Söndagar kl. 14.00-16.00.
Det är med stolthet vi nu presenterar "Concept video" på mellan/avancerad nivå. Träna hårt inför en eller flera professionella dansproduktioner där du själv väljer om du vill delta i 1/2/3 månader/videor bland olika lärare, stilar och koncept. Om du alltid drömt om att dansa i en musik/dansvideo så är detta det perfekta programmet för dig där vi kommer att filma en video per månad:
VIDEO 1: V. 39-42 COMMERCIAL STREET - NURTAN
VIDEO 2: V. 43-46 LATIN FUNK - MARIANO
VIDEO 3: V. 47-50 BEYONCÈ & DANCEHALL - BELLA

▪️COVID-19:
Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan. Idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten. Vår verksamhet har riskbedömts enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer och bedömningen visar att kurserna kan fortlöpa höst 2020. Verksamheten har anpassats samt etablerat ett antal säkerhetsåtgärder inför terminen som samtliga elever och personal skall följa. Läs mer via våra hemsida: www.Dansakademi.se
Vi är glada över att vi kan fortsätta att bidra till folkhälsan både fysiskt och mentalt samt ett starkare immunförsvar i tider som dessa. Tack för ert ständiga stöd och förståelse. Nu dansar oss igenom denna tid - tillsammans!

☑️ Missa inte att anmäla dig snarast möjligt via: www.Dansakademi.se 📲‼️
Varmt välkomna till Malmö Dansakademi! ☺️🌈☀️

Läs mer
04Jun 2020
//

MDA OUTDOOR WORKSHOPS! 😍☀️🌴
Utomhusträning söndag 14 juni på Pildammsparken, Malmö

MDA OUTDOOR WORKSHOPS!
Klicka här för att komma till sidan!

➤ DATUM: Söndagen den 14 juni 2020
➤ PLATS: Pildammsparken, Malmö

➤ WORKSHOPS:
kl. 13.00-14.00 Floor Barre/Ballet, Öppen nivå (Louise)
kl. 14.00-15.00 Zumba Fitness, Öppen nivå (Richelle)
kl. 15.00-16.00 Salsa on 2 shines, Mellan/Avancerad (Mariano & Bella)

➤ INFORMATION:
✓ Nu har Skånes största dansskola äntligen danspass via utomhusträning!
✓ Vid stor efterfrågan kommer vi att börja utföra utomhus träning regelbundet.
✓ Begränsat antal platser med avståndsanpassade pass
✓ OBS! Medtag yoga matta/filt till Floor Barre passet.
✓ Kläder efter väder samt medtag vattenflaska.
✓ Vid dåligt väder ställs eventet in och nytt datum bokas in.
✓ Elever får sms utskick om eventet ställs in eller vid ändringar.
✓ Vänligen var på plats senast 10 min innan start för att bocka av din bokning.
✓ Vi samlas vid angiven tidpunkt och plats, detaljerad information skickas via mail.
Klicka här för att komma till sidan för betalning & anmälan!

VÄLKOMNA ATT DANSA LOSS MED OSS PÅ MALMÖ DANSAKADEMI!

Läs mer
26May 2020
//

SOMMARSCHEMAT ÄR ÄNTLIGEN UTE! 😍☀️🌴
22 juni - 13 augusti 2020, vecka 26-33

Spänningen, längtan och extasen har aldrig varit så hög som nu! Efter längre än 3 månaders uppehåll, vårat längsta någonsin, öppnar vi äntligen upp dörrarna till Skånes dansharem! Vi kommer att erbjuda 35 st sommar kurser med våra främsta pedagoger i alla stilar och nivåer. Missa inte årets bästa tidpunkt då solen skiner och människor vill komma i form! Vilket bättre sätt att göra just det än att dansa? Under sommaren kommer vi att ha väldigt begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Anmäl dig snarast innan kurserna hinner bli fullsatta! Denna termin kommer vi definitivt att dansa som aldrig förr då vi alla med största sannolikhet har saknat pulsen, glädjen, gemenskapen och lärdomarna mer än någonsin.▪️DATUM: Vecka 26-33 (8 veckor) den 22 juni-13 augusti 2020.

▪️KURSER: 35 st kurser per vecka med dansstilar från alla världens hörn på alla nivåer!

▪️ANMÄLAN: Mer information och anmälan finnes via: www.Dansakademi.se/sommar.php 
OBS! Vi kommer ej att erbjuda en öppet hus vecka med prova på denna termin pga. covid-19.

▪️COVID-19: Vi önskar förbli en trygg och säker plats för både våra elever och medarbetare. Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan. Idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten. Vår verksamhet har riskbedömts enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer och bedömningen visar att kurserna kan återupptas sommar 2020. Verksamheten har anpassats samt etablerat ett antal säkerhetsåtgärder inför terminen som samtliga elever och personal skall följa. Läs mer via våra hemsida!Vi är glada över att vi kan fortsätta att bidra till folkhälsan både fysiskt och mentalt samt ett starkare immunförsvar i tider som dessa. Våra kunders hälsa är i största fokus samtidigt som vi kommer att fortsätta sprida dansglädje och kärlek via den gemenskap som finnes hos oss. Dans är vår passion och vi jobbar hårt för att erbjuda er det absolut bästa, särskilt i tider som dessa. Tack för ert ständiga stöd och förståelse. Nu gör vi det bästa av rådande situation och dansar oss igenom denna tid - tillsammans!☑️ Missa inte att anmäla dig snarast möjligt via: www.Dansakademi.se

📲‼️Varmt välkomna till Malmö Dansakademi! ☺️🌈☀️🌴

Läs mer
24May 2020
//

COVID-19

Under rådande covid-19 pandemi finns där under sommartermin 2020 möjlighet att bedriva vår verksamhet med begränsat antal kurser och deltagare. Samtliga elever deltar på egen risk dock finns där en rad riktlinjer som vi vill att samtliga följer när man vistas på skolan. Malmö Dansakademi förbehåller dock rätten till att överföra samtliga kurser, drop-in samt vip-kort till distansutbildning via online klasser om situationen förvärras och utgör en större hälsorisk för våra kunder, pedagoger och/eller anställda. Vid allvarlig risk för smittspridning och/eller förnyade regler från regeringen/Folkhälsomyndigheten som part inte råder över och som förhindrar part att fullgöra sina avtalsenliga skyldigheter befriar Malmö Dansakademi från fullgörelse av dess skyldigheter. Återbetalning och/eller tillgodo kvitto kommer ej att erhållas. Inga undantag kommer att kunna ges i ett extraordinärt läge som detta och samtliga elever samt kurser kommer vid behov att kompenseras med likvärdigt många kvarstående och/eller ej nyttjat antal klasser via:
www.online.dansakademi.se

RIKTLINJER SOMMAR TERMIN 2020:

Vi på Malmö Dansakademi önskar förbli en trygg och säker plats för både våra elever och medarbetare. Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan. Idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten. Däremot kan aktiviteterna behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning. Malmö Dansakademi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer beträffande förebyggande arbete mot Covid-19 och har anpassat vår verksamhet samt etablerat ett antal säkerhetsåtgärder inför sommartermin 2020. Genom att erbjuda dansträning online och minska antalet deltagare på gruppträningsklasser, känner vi oss trygga med att åtgärderna ligger i linje med de nya direktiven, samtidigt som det bidrar till att våra elever fått mer utrymme att träna på.

Vår verksamhet har riskbedömts enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer och bedömningen visar att kurserna kan återupptas under sommar 2020. Det är dock önskvärt att samtliga anställda, besökare, elever och pedagoger följer dessa säkerhetsåtgärder som gäller framöver:


VAD BÖR JAG TÄNKA PÅ SOM BESÖKARE?

• Om du är i riskgrupp eller uppvisar symptom på covid-19 (feber, hosta – se Vårdguiden för mer information), även vid milda symptom, skall du avstå från att komma till Malmö Dansakademi samt stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under dansaktivitet ska man gå hem direkt. Detta gäller även dig som målsman till våra kursdeltagare.
• Om du känner dig frisk är du välkommen att besöka oss precis som vanligt! Kom ihåg att god hygien är ännu viktigare än tidigare.
• Äldre, främst de över 70 år bör undvika offentliga miljöer och minska sociala kontakter och rekommenderas därför inte att delta i gruppaktiviteter inomhus.
• I receptionen ansvarar du för att hålla lämpligt avstånd mellan dig och personen som står före dig i kön. Det kommer numera att finnas golvdekaler som påminner om att hålla avstånd.
• Var god håll alltid minst 1,5-2 meters avstånd från varandra på alla Malmö Dansakademins ytor. Vänligen avstå från kramar, att ta i hand och övrig närkontakt. Håll avstånd till varandra även när ni dansar, våra pedagoger kommer även att påminna om detta under passen.
• Var god undvik onödigt ”häng” på dansskolan. Vi ser gärna att man går rakt in i angiven danssal så fort som möjligt och att man efter klassen lämnar studion så fort man kan om man inte ska ta fler klasser under dagen.
• Tvätta händerna ofta och noggrant (minst 20 sekunder), peta dig inte i ansiktet, hosta och nysa i armvecket, var extra noga med att rengöra redskap innan och efter dig.
• Tag av ytterkläder och skor och ta med dem in i salen för att undvika trängsel i hallen. Ta in dina saker med dig i danssalen och ha gärna alla dina saker i en enda stor väska så sakerna inte ligger utspritt. Ha gärna överdragskläder som du tar av när du ska börja dansa. I omklädningsrummen ber vi dig som elev att, om möjligt, avstå från att duscha och byta om på Dansakademin – på så sätt lämnar du plats åt de som verkligen behöver utnyttja omklädningsrummen.
• Föräldrar uppmanas till att lämna av samt hämta sina barn för att undvika för mycket människor vid receptionsytan, vi håller givetvis koll på barnen under klasstimmen. Var god vänta gärna i bilen, utomhus eller annan lämplig plats under tiden barnen dansar. Om nödvändigt uppmanar vi till endast en förälder på plats per barn.
• Vi kommer ej att tillåta besökare utöver 1 st förälder per barn på Malmö Dansakademi. Endast aktiva danselever som strax skall ta dansklass ska vistas på skolan för att undvika trängsel.
• Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
• Vänligen ta med eget handsprit och antibakteriella våtservetter om så önskas. Vi kommer även att erbjuda detta på plats men vi ser gärna att ni även bistår med eget.
• Poledance elever uppmanas att ta med en egen microfiber duk då vi ej kommer att tilldela dessa då de annars delas frekvent mellan eleverna.
• Lärarna kommer att tillförse eleverna med antibakteriella våtservetter på Balett och Poledance klasser. Rengöringen av redskapen (balett stänger och poledance stänger) kommer att bli en rutin som samtliga elever och lärare utför i början och slutet på varje klass.
• Vi kommer att avlägsna våra mattor för att minska smittspridningen. Var god ta med egen matta till Stretch 4 Dance kursen och andra pass om detta önskas.
• OBS! Vi kommer ej att ha en öppet hus vecka med gratis prova på då vi måste undvika stora folksamlingar pga. covid-19. Man skall endast anmäla sig till sommarterminen om man säkert vill ha en garanterad plats hela terminen.

• För mer information hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens hemsida.

VILKA AKTUELLA ÅTGÄRDER TAR VI?

• Malmö Dansakademi följer noga utvecklingen och förlitar oss på Folkhälsomyndighetens och regeringens information och rekommendationer. Vi följer löpande utvecklingen och är redo att ta till nya åtgärder utifrån myndighetens och regeringens rekommendationer.
• Vi begränsar deltagarantalet på våra klasser väsentligt och anpassar antalet deltagare beroende på salsstorleken, i linje med riskbedömningen från Folkhälsomyndigheten. Vi utgår alltid ifrån att du som deltagare ska kunna hålla avstånd till andra under danspasset, och vi överstiger aldrig Folkhälsomyndighetens rekommendation på max 50 deltagare.
• Nu har vi dessutom skapat ett nytt bokningssystem och en helt nya app som lanseras inom kort! Via dessa kommer du att kunna se antalet platser på varje klass så att du kan boka in dig samma dag om så önskas, i mån av plats. Du kommer även att kunna betala direkt på sidan för kortare köer på dansskolan samt avläsa om där kommer att finnas en vikarie, inställda klasser och mycket mer.
• Via vårt nya system som lanseras inom kort ska du varje gång du önskar att ta en klass checka in/checka ut från en klass. Om du ej har möjligt att delta vid ett tillfälle så checkar du enkelt ut från klassen så att någon annan kan ta din plats. Detta gör du senast 3 timmar innan passet för att få klasstillfället tillgodo som du då istället kan nyttja vid ett annat tillfälle under sommarterminen. På så sätt förlorar man inga pass vid sjukdom, förhinder eller liknande. Super smidigt!
• Dessutom har vi skapat en helt ny hemsida ”MDA ONLINE” med ett brett utbud av ca 80 st Online klasser för hemmaträning. Dessa kan ni ta del av när ni ej har möjlighet eller önskar att medverka på klasserna på Dansakademin.
• Malmö Dansakademi erbjuder dessutom möjligheten till att boka en danssal för egen träning, privatlektioner samt klasser för slutna grupper om så önskas. Privatlektionerna samt workshops kan utföras hos oss på Malmö Dansakademi men även online eller t.o.m. utomhus! Mer information och bokning via: info@dansakademi.se
• Vi har anpassat kursschemat med 10-30 min mellan våra danspass för att undvika trängsel. Vi ser gärna att man går rakt in i salen så fort som möjligt och att man efter klassen lämnar studion så fort man kan om man inte ska ta fler klasser.
• All personal skall tvätta händerna regelbundet och ofta samt stannar hemma vid sjukdomssymptom.
• Klasser kan komma att ställas in med kortare varsel än vanligt. En instruktör som känner sig sjuk kommer inte att instruera sin klass, det kan leda till att vissa klasser behöver ställas in. Om så är fallet kan vi sätta in vikarie och/eller ställa in klassen. På hemsidan eller appen kan du hålla koll på vilka pass som ställs in/har vikarie.
• Vi har ökat städfrekvensen och intensifierat städrutinerna med fokus på dörrhandtag, kranar, tvålbehållare, toaletter och andra ytor som används mycket för att säkra att du som elev har en ren miljö att dansa i.
• Samtliga klasser är singel- och avståndsanpassade. Inga moment kommer att utföras med närkontakt eller där beröring uppstår.
• Vi har inga parkurser under sommarterminen på Malmö Dansakademi. Salsa och Bachata kurserna kommer att omvandlas till shines/footwork klasser vilket innebär att man lär sig fotarbetet som man gör var för sig, utan en partner. Dock kommer vi även att lära er turer som utförs tillsammans i par så att ni lär er dansstilarna både i solo och i partnerform för att ni i framtiden enkelt ska kunna dansa även i par. Det finns gott om dansövningar att lära sig nu under tiden, det är alltid viktigt att först själv veta vad man gör innan man dansar med en partner oavsett så att man inte ”trampar varandra på tårna”.
• Vi tillhandahåller handsprit och antibakteriella våtservetter men ta gärna med eget också om så önskas.
• Handdukar borttages från omklädningsrummen, endast pappershanddukar finns att tillgå.
• Utvalda redskap har tagits bort på grund av hygienskäl bland annat zumba sticks, burlesque stolar och yogamattor. Dessa pass kan utföras utmärkt även utan dessa redskap.
• Vi har monterat tydlig skyltning av råden om att stanna hemma vid sjukdom, att ha god handhygien samt golvdekaler med att hålla avstånd. Vår personal håller dessutom extra koll på plats så att våra riktlinjer efterlevs.

Vi är glada över att vi kan fortsätta att bidra till folkhälsan både fysiskt och mentalt samt ett starkare immunförsvar i tider som dessa. Våra kunders hälsa är i största fokus samtidigt som vi kommer att fortsätta sprida dansglädjen och kärlek via den gemenskap som finnes på Malmö Dansakademi. Dans är vår passion och vi jobbar hårt för att erbjuda er det absolut bästa, särskilt i tider som dessa. Vi tackar er för ert ständiga stöd och er förståelse. Nu gör vi det bästa av rådande situation och dansar oss igenom denna tid - tillsammans!


Läs mer
26Mar 2020
//

ONLINE UNDERVISNING! 🎥

Nu till positiva nyheter! Våra live klasser har under de senaste 3 dagarna nu haft otroliga 20.835 visningar totalt på Facebook och Instagram med tusentals människor från hela världen som tagit del av våra klasser. Otroligt kul! 🤩
Dock kan vi givetvis inte överleva på att ge bort fler gratis klasser utöver de 10 timmar vi erbjudit, därför kommer inom kort ett online streaming system på vår hemsida där våra elever får tillgång till sina klassvideor plus två andra klasser på köpet som kompensation! Vi jobbar på så fort vi kan för att erbjuda en helhetslösning som passar alla våra elever. Men även andra människor som är inaktiva hemma kommer att kunna betala för våra tjänster online för att dansa med oss bekvämt och tryggt hemifrån! Vi har övervägt alla scenarion och lösningar, detta är enligt oss och de mätningar vi gjort den bästa lösningen i denna oförutsedda krissituation som vi alla måste försöka förstå och anpassa oss till. Vi arbetar otroligt hårt för att genomföra detta koncept på loppet om bara några dagar och vi hoppas att ni ser och uppskattar våra försök till att hålla er glada, hälsosamma och framförallt att kunna fortsätta dansa trots rådande omständigheter.
Malmö Dansakademi känns otroligt tomt utan alla er underbara själar som förgyller våra dagar. Hoppas vi alla återförenas snart igen. Så länge dansar vi tillsammans vidare (virtuellt) och ser framemot att se eran fortsatta utveckling. Vårt motto består: Här slutar vi aldrig att dansa!
Nu ser vi till att fortsätta att ha kul ihop, tre dagar har passerat med live klasser men än är det inte över; två dagar består! Delta du också på några av de fyra GRATIS live klasserna som kvarstår. Sedan kommer samtliga alltså att kunna ta del av våra online streaming klasser på ett eller annat sätt. All information om de fortsatta online klasserna kommer inom kort!
Var goda kontakta kundtjänst vid frågor via: info@dansakademi.se
MVH
MALMÖ DANSAKADEMI

Läs mer
25Mar 2020
//

✖️TILLFÄLLIGT STÄNGT!✖️

Tyvärr har vi inget annat val än att förlänga stängningen av vår verksamhet på obestämd tid. Malmö Dansakademi hade med hänsyn till COVID-19 beslutat att stänga ner all vår dansverksamhet under en två veckors period för att begränsa spridningen av coronaviruset. Nu måste vi tyvärr förlänga denna tidsperiod på obestämd tid. Läget ser olyckligtvis sämre ut idag och experterna vet inte när denna pandemi kommer att bli hanterbar. Därför vore det ansvarslöst från vår sida att utsätta er alla för en sådan risk. Vår förhoppning är givetvis att öppna upp så snart vi bara kan då allas våran älskade Malmö Dansakademi inte kommer att klara av denna ekonomiska smäll när utgifter består och inkomster upphör.
Detta är vårt sätt att ta ansvar för våran personal och alla våra kunder, vi vill ej bidra till en eventuell smittspridning och på så sätt utsätta er för fara. Vi måste ta beslut med hjärtat och inte plånboken. Detta även om det mycket tuffa beslutet kan ruinera oss i längden. Ni betyder för mycket för oss och vi hoppas att ni förstår samt håller med om att detta är bästa beslutet med tanke på rådande krisläge. Givetvis kommer vi att hålla er uppdaterade om läget framåt och ett datum på när vi kan öppna igen. Vi längtar precis lika mycket som ni gör, håll ut - tillsammans klarar vi detta! Ma
lmö Dansakademi önskar vara en del av lösningen, inte problemet. Se nästa inlägg med information om hur detta påverkar era kommande dansklasser som tillfälligt överförs till online undervisning. Stort tack för er förståelse!
Var goda kontakta kundtjänst vid frågor via: info@dansakademi.se
MVH
MALMÖ DANSAKADEMI

Läs mer
21Mar 2020
//

🎥 FREE ONLINE CLASSES @DANSAKADEMIN

Malmö Dansakademi is now offering a total of 10 hours of FREE online classes with various dance styles on our Instagram page @dansakademin AND our Facebook page: Malmö Dansakademi 🤩 The purpose of these videos is to spread dance knowledge, share positive energy and activate everyone that are at home during these hard times. We also want to offer our students an alternative for their classes since we are temporary closed due to the spread of the #coronavirus - We hope this will be appreciated and that you will tune in to dance with us! This is the perfect time to try a dance style that you've never done before. Don't be shy! Move some furniture around, put on some workout clothes and join us.
Remember that you can watch from your smartphone, tablet, computer or even plug in your computer to your TV to see us in full screen. Let's dance!

💻 SUNDAY 22/3 LIVE CLASSES:

kl. 18.00-19.00 Salsa shines - Mariano & Bella

kl. 19.15-20.15 Streetdance - Anton

💻 MONDAY 23/3 LIVE CLASSES:

kl. 19.00-20.00  Girly Hiphop/Street Jazz - Nurtan

kl. 20.15-21.15 Flexibility & Acrobatics - Ida

💻 TUESDAY 24/3 LIVE CLASSES:

kl. 19.00-20.00 Dancehall - Bella

kl. 20.15-21.15 Latin funk - Mariano

💻 WEDNESDAY 25/3 LIVE CLASSES:

kl. 19.00-20.00 Beyoncé style - Bella

kl. 20.15-21.15 Burlesque Chairdance - Michelle

💻 THURSDAY 26/3 LIVE CLASSES:

kl. 19.00-20.00 Classical Ballet - Louise

kl. 20.15-21.15 Reggaeton - Richelle

📲 Instagram: @dansakademin
📲 Facebook: Malmö Dansakademi

See you all soon in our online classes! 😍

Läs mer
12Mar 2020
//

✖️VIKTIG INFORMATION!✖️

✖️VIKTIG INFORMATION!✖️
Malmö Dansakademi har med hänsyn till COVID-19 beslutat att stänga ner all vår dansverksamhet under nästkommande 14 dagar perioden 12-26 mars 2020 för att begränsa spridningen av coronaviruset. Det finns inga fall av coronavirus registrerade på Malmö Dansakademi. Trots att vi ej har 500 personer åt gången på skolan tar vi till dessa åtgärder som ett förebyggande steg och en försiktighetsåtgärd för att säkerställa hälsan och välbefinnandet för våra besökare men framförallt att minimera eventuell oro som kan uppstå. Det här är vårt sätt att ta ansvar för säkerheten av vår verksamhet och dess besökare. Vårt mål är att våra elever och anställda förblir glada och hälsosamma. Alla kurser kommer att förlängas ytterligare 14 dagar. Förändring/förlängning kan uppstå beroende på vidare utveckling. Vi kommer att hålla er uppdaterade om läget framåt!
Vi hoppas att alla ser på detta beslut med sin och sina medmänniskors hälsa i högsta prioritet.
Var goda kontakta kundtjänst vid frågor via: info@dansakademi.se
Varmt välkomna åter!
MVH
MALMÖ DANSAKADEMI
_____
ENGLISH:
✖️IMPORTANT INFORMATION! ✖️
In view of COVID-19, Malmö Dansakademi has decided to close all of our dance activities over the next 14 days, the period 12-26 of March 2020 to limit the spread of the corona virus. There are no cases of coronavirus registered at Malmö Dansakademi. Although we do not have 500 people at a time at the school, we take these measures as a preventive step and a precautionary measure to ensure the health and well-being of our visitors, but above all to minimize any concerns that may arise. This is our way of taking responsibility for the safety of our business and its visitors. Our goal is to keep our students and staff happy and healthy. All courses will be extended for another 14 days. Change / extension can occur depending on further development. We will keep you updated on the situation ahead!
We hope that everyone views this decision as part of us taking their and their surroundings health in the highest priority.
Please contact customer service if you have any questions via: info@dansakademi.se
Warm welcome back!
REGARDS, MALMÖ DANSAKADEMI

Läs mer
11Dec 2019
//

SCHEMAT FÖR VÅRTERMIN 2020 ÄR UTE!!! 😍

SCHEMAT FÖR VÅRTERMIN 2020 ÄR UTE!!! 😍
DANSA MED 2000 ANDRA ELEVER PÅ SKÅNES STÖRSTA DANSSKOLA: MALMÖ DANSAKADEMI!

Varje termin vill vi på Malmö Dansakademi överträffa alla förväntningar genom att bli större och bättre med ett rikare kursutbud med dansstilar från alla världens hörn och danslärare av högsta nivå. Vårt motto är att skapa ett dansharem för alla som älskar dans i Malmö, Skåne, Sverige och Norden! Ett andra hem och en plats där kvalitet och kvantitet möts. Till vårtermin 2020 har vi många otroliga nyheter som vi hoppas ska häpna;

🔶 DATUM:
Vårterminen pågår i 12 veckor mellan 24 Februari - 17 Maj 2020, vecka 9-20.

🔶 NYHET! NU ÄNNU EN DANSDAG PÅ SCHEMAT: FREDAGAR!
6 nya kurser plus 2 timmar med open pole på fredagar mellan 18.00-20.00.
Perfekta förfesten!

🔶 NYA LÄRORIKA DANSKURSER!
▪️Freaky Friday
▪️Freestyle Friday
▪️Salsa Rueda
▪️Bachata Sensual
▪️Lady Latin Ballroom
▪️Shuffle
▪️Latin Funk på 2 nivåer!
▪️Rihanna Style
▪️Jazz Funk

🔶 NYA MERITERADE DANSLÄRARE!
✪ SELINA
Vi är bortom lyckliga att äntligen kunna erbjuda Orientalisk Magdans kurser med en av de bästa magdansöserna i världen! Hon är en professionell magdansös, internationell artist, danslärare och domare i internationella dansmästerskap. Selina har uppträtt med magdans i över 15 år över hela världen. Hennes shower har förgyllt slott i Sverige och teatrar i Kina. För att inte tala om alla shower på 5-stjärniga event i Mellanöstern med arabiska kändisar. Selina är sedan 15 år tillbaka utan tvekan den mest bokade magdansösen i Sverige. Du vill inte missa chansen att träna med en av de bästa!

✪ SHERLON BROOKS AKA. Kxng Smood
Smood är från Kingston, Jamaica och började dansa när han var ca 6 år. Han blev medlem i en utav det mest kända dancehall crewen Elite Team år 2010 och då drogs hans danskarriär iväg. År 2016 blev han en del av Team Cautiion och flyttade sedan till Göteborg år 2017 där han bl.a. undervisat på Twisted Feet Dance Academy, Marlin danskola, Showakademin and Medborgarskolan. Han har bl.a skapat stegen Lone Flow, Perfect Harmony, Recoil, Move Off och Komplex Killa, Easy Nuh, Hallow point och mer. Vi är ärade av att ha denna professionella och autentiska Dancehall pedagog hos oss på Malmö Dansakademi!

✪ MALENE
Malene från Danmark är ägare av den professionella dansskolan "PerformanceArt" i Köpenhamn. Hon har mångårig erfarenhet av undervisning, tävlingar, shower och att driva en dansskola. Hon har tidigare undervisat på Malmö Dansakademi och hennes klasser var otroligt populära. Därför är vi väldigt glada över att efter många år ha henne tillbaka hos oss! Om du aldrig tagit hennes klasser kan vi nästintill garantera att du kommer att älska henne som tränare! Hon behärskar många olika stilar som Latin Ballroom, Poledance, Aerial Hoop, Akrobatik, Burlesque och olika Stretching tekniker.

✪ EBIZ
Ebiz kommer från Frankrike och har över 10 års erfarenhet av Hiphop kulturen. Han jobbar förutom som professionell dansare och pedagog även som domare vid olika Hiphop tävlingar och dessutom som modell! Han har vunnit första pris i tävlingen “Autant en Emporte la Danse” och deltagit i multipla hiphop crews som "Pirates Crew" och "Silent School". Ebiz har undervisat, tävlat, dömt och filmat musikvideor i Domont, Paris, Nederländerna, Belgien, Lituanien, Lettland m.m. Han har även varit koreograf för musikalen “Ulysse – la Comédie Musicale” i en av de mest prestigefyllda teatrarna i Reims: "la Comédie". Hans specialitet är just freestyle och därför erbjuder vi nu en helt ny kurs "Freestyle Fridays" där eleverna kommer att lära sig olika improvisations tekniker och få lära sig mer om hiphop kulturen samt att delta i battles.

✪ MARIJA
Marija är från Lituanien där hon studerade på musik- och teaterhögskolan 2015-2019 och fick en kandidatexamen i danskonst. När hon studerade var hon även på utbytesstudier i AHE Polen. Hon gjorde sin praktik i Vilnius University och har medverkat i olika dansföreställningar och utställningar i Šeiko Dansteater, dansteatern ”Judesio erve” samt i olika projekt och designershower och musikaler som LITUANICA. Marija har undervisat i balett, gymnastik och stretching i olika åldrar på dansskolan CODA. Nu studerar hon på Modern Dance Academy Hvilan.

✪ BEKIM
Bekim har utbildats inom dans i över 10 år främst inom hiphop/street. Han har uppträtt och tränat runt hela Europa bland de främsta i branschen. Han har jobbat som bakgrundsdansare för bl.a. Jerry Williams på hans senaste turné. Bekim har även gått en 1 årig yrkesutbildning inom dans på The Hip Drop och tränat många år på skolan för några av de största pedagogerna i världen. Han har otroligt mycket kunskap med grymma koreografier som kommer att få vem som helst att vilja delta. Missa inte hans klasser på Malmö Dansakademi!

✪ IDA
Ida har dansat sedan hon var 5 år gammal och började på Gundega Balettskola där hon tränade balett, jazz och ungersk karaktärsdans. På Gundegabaletten undervisade hon även i balett för barn och medverkade som dansare i Gundega Balett Company tills hon var 16 år. Där samarbetade de med en mängd stora artister och dansare bl. a. Sankt Petersburg-baletten. Därefter flyttade hon till Göteborg och gick en 2 årig dansutbildning på Dansforums Danslinje där hon tränade jazz, balett och contemporary samt tävlade i kompaniet Contemporary Arts Dance. Hon har jobbat i 3 år som gruppträningsinstruktör med  Tabata, Piloxing, Yoga och Stretch. Vi är så glada över att ha med denna otroligt skickliga dansare och pedagog hos oss!

🔶 ÖPPET HUS MED GRATIS PROVA PÅ VECKA!
Man kan ej prova på kurser som redan är fullsatta därför rekommenderar vi att du anmäler dig till de kurser du önskar få en garanterad plats på hela terminen och sedan eventuellt byter kurs vid behov efter öppet hus.

▪️Om du vill göra en bindande anmälan till hela terminen görs det via: www.Dansakademi.se/var.php

▪️Kurser som sedan ej är fullsatta och därmed öppna för gratis prova på kommer att publicerar 7 dagar innan kursstart via eventsidan nedan.
Klicka i att du ”kommer” på eventet för att få mer information!

▪️EVENT: www.facebook.com/events/1137462206458378

🔶 100 KURSER / VECKA, alla nivåer & åldrar! Vi erbjuder hela 100 kurser per vecka och termin, Skånes största dansskola fortsätter att växa snabbare än någonsin!

🔶 2000 ST ELEVER / TERMIN, och växer ännu! Till höstterminen slog vi rekord med antalet anmälningar, hur många elever kan vi bli till våren må tro? Varje termin skriver vi historia och just det planerar vi att göra även till våren 2020!

🔶 4 ST DANSSALAR! Nu har vi hela 4 st danssalar på 1000 kvm som är rymliga, fräscha och utrustade med musikanläggning, speglar, golv och ventilation av bästa kvalitet. Allt för att din upplevelse skall bli så minnesvärd som möjligt! Med 4 st danssalar ger det dig möjligheten att välja ännu fler danskurser per timme. Valmöjligheterna är oändliga!

🔶 60 OLIKA DANSSTILAR, från alla världens hörn!

🔶 45 ST ANSTÄLLDA, för bästa service och professionalism!

🔶 25 ST LÄRARE, högutbildade och noga utvalda för bästa kvalitet!

ALLT DETTA OCH MER ENDAST PÅ SKÅNES STÖRSTA DANSSKOLA!

☑️ Missa inte att anmäla dig snarast möjligt via: www.Dansakademi.se📲‼️

Vi är lyckliga att ha så underbara elever och lärare med dansstilar från världens alla hörn, på alla nivåer från nybörjare till avancerad nivå, för alla åldrar under ett och samma tak. Varmt välkomna till Malmö Dansakademi;
- Här slutar vi aldrig att dansa! ☺️🌴

Läs mer
10Sep 2019
//

SCHEMAT UTE NU FÖR ÖPPET HUS VECKAN! 😍

✓ Skånes största dansskola: Malmö Dansakademi slår upp sina dörrar för hösttermins-start! Under första veckan av terminen mellan den 23 september - 29 september 2019 har vi en gratis öppet hus vecka för allmänheten - alla nya och gamla elever.

✓ Då är allmänheten välkomna att prova på alla våra kurser som ej är fullsatta ännu - GRATIS - hela första veckan!

✓ Om du endast vill prova på så krävs ingen föranmälan och det går bra att prova på de kurser som EJ är fullsatta och därmed öppna för prova på. Dessa finner du på öppet hus schemat via: www.Dansakademi.se/prova.php

✓ Vi rekommenderar dock att du anmäler dig till de kurser du önskar få en garanterad plats på hela terminen och sedan eventuellt byter kurs vid behov efter öppet hus. Om du vill göra en bindande anmälan till hela terminen görs detta här.

✓ JAG VILL PROVA PÅ, HUR GÖR JAG?

Steg 1: Gilla oss på vår Facebook sida: Malmö Dansakademi
Steg 2: Fyll i din email väl på plats hos oss i receptionen.
Steg 3: Prova på hur många kurser du vill hela veckan, GRATIS!

Ingen föranmälan krävs - kom som du är! :)

✓ ANMÄLDA ELEVER: Givetvis är man betalningsskyldig för kurserna man anmält sig till, du ska ha betalat för dina kurser innan din första lektion. När du gjort detta kan du prova på kurser du INTE är anmäld till gratis. Du har nu en garanterad plats men kan byta kurs om du så önskar.

✓ HITTA HIT? Vi ligger på Sofielundsvägen 57 i Malmö, 5 minuter från Södervärn: Ta med pojkvännen, kollegan eller din granne och dansa loss med oss!

✓ GDPR-LAGEN 📸 Fotografering och filming kommer att ske av ansvariga samt professionella fotografer och filmare på varje klass under öppet hus veckan. Med ditt deltagande under prova på veckan ger du oss ditt medgivande att medverka på film/foto under vecka 39 den 23-29 september 2019. Om du inte önskar att medverka på film/foto är du välkommen under resterande del av terminens 11 veckor v. 40-50.
I samband med evenemanget Öppet hus hösttermin 2019 på Malmö Dansakademi och dess kringaktiviteter och kanaler såsom webb, film och sociala medier förekommer insamling av personuppgifter. Detta sker exempelvis i samband med anmälningsprocessen samt fotografering och filmning som alltså kommer att ske under eventet genom ditt deltagande och endast i syfte att genomföra och marknadsföra de olika delarna av Malmö Dansakademi. Uppgifterna behålls endast under en begränsad tid om max 3 år från insamlingsdatum. Det är viktigt för oss på Malmö Dansakademi att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Kontakta oss vid frågor eller funderingar via: info@dansakademi.se

Läs mer