FB Facebook
11Dec 2019
//

SCHEMAT FÖR VÅRTERMIN 2020 ÄR UTE!!! 😍

SCHEMAT FÖR VÅRTERMIN 2020 ÄR UTE!!! 😍
DANSA MED 2000 ANDRA ELEVER PÅ SKÅNES STÖRSTA DANSSKOLA: MALMÖ DANSAKADEMI!

Varje termin vill vi på Malmö Dansakademi överträffa alla förväntningar genom att bli större och bättre med ett rikare kursutbud med dansstilar från alla världens hörn och danslärare av högsta nivå. Vårt motto är att skapa ett dansharem för alla som älskar dans i Malmö, Skåne, Sverige och Norden! Ett andra hem och en plats där kvalitet och kvantitet möts. Till vårtermin 2020 har vi många otroliga nyheter som vi hoppas ska häpna;

🔶 DATUM:
Vårterminen pågår i 12 veckor mellan 24 Februari - 17 Maj 2020, vecka 9-20.

🔶 NYHET! NU ÄNNU EN DANSDAG PÅ SCHEMAT: FREDAGAR!
6 nya kurser plus 2 timmar med open pole på fredagar mellan 18.00-20.00.
Perfekta förfesten!

🔶 NYA LÄRORIKA DANSKURSER!
▪️Freaky Friday
▪️Freestyle Friday
▪️Salsa Rueda
▪️Bachata Sensual
▪️Lady Latin Ballroom
▪️Shuffle
▪️Latin Funk på 2 nivåer!
▪️Rihanna Style
▪️Jazz Funk

🔶 NYA MERITERADE DANSLÄRARE!
✪ SELINA
Vi är bortom lyckliga att äntligen kunna erbjuda Orientalisk Magdans kurser med en av de bästa magdansöserna i världen! Hon är en professionell magdansös, internationell artist, danslärare och domare i internationella dansmästerskap. Selina har uppträtt med magdans i över 15 år över hela världen. Hennes shower har förgyllt slott i Sverige och teatrar i Kina. För att inte tala om alla shower på 5-stjärniga event i Mellanöstern med arabiska kändisar. Selina är sedan 15 år tillbaka utan tvekan den mest bokade magdansösen i Sverige. Du vill inte missa chansen att träna med en av de bästa!

✪ SHERLON BROOKS AKA. Kxng Smood
Smood är från Kingston, Jamaica och började dansa när han var ca 6 år. Han blev medlem i en utav det mest kända dancehall crewen Elite Team år 2010 och då drogs hans danskarriär iväg. År 2016 blev han en del av Team Cautiion och flyttade sedan till Göteborg år 2017 där han bl.a. undervisat på Twisted Feet Dance Academy, Marlin danskola, Showakademin and Medborgarskolan. Han har bl.a skapat stegen Lone Flow, Perfect Harmony, Recoil, Move Off och Komplex Killa, Easy Nuh, Hallow point och mer. Vi är ärade av att ha denna professionella och autentiska Dancehall pedagog hos oss på Malmö Dansakademi!

✪ MALENE
Malene från Danmark är ägare av den professionella dansskolan "PerformanceArt" i Köpenhamn. Hon har mångårig erfarenhet av undervisning, tävlingar, shower och att driva en dansskola. Hon har tidigare undervisat på Malmö Dansakademi och hennes klasser var otroligt populära. Därför är vi väldigt glada över att efter många år ha henne tillbaka hos oss! Om du aldrig tagit hennes klasser kan vi nästintill garantera att du kommer att älska henne som tränare! Hon behärskar många olika stilar som Latin Ballroom, Poledance, Aerial Hoop, Akrobatik, Burlesque och olika Stretching tekniker.

✪ EBIZ
Ebiz kommer från Frankrike och har över 10 års erfarenhet av Hiphop kulturen. Han jobbar förutom som professionell dansare och pedagog även som domare vid olika Hiphop tävlingar och dessutom som modell! Han har vunnit första pris i tävlingen “Autant en Emporte la Danse” och deltagit i multipla hiphop crews som "Pirates Crew" och "Silent School". Ebiz har undervisat, tävlat, dömt och filmat musikvideor i Domont, Paris, Nederländerna, Belgien, Lituanien, Lettland m.m. Han har även varit koreograf för musikalen “Ulysse – la Comédie Musicale” i en av de mest prestigefyllda teatrarna i Reims: "la Comédie". Hans specialitet är just freestyle och därför erbjuder vi nu en helt ny kurs "Freestyle Fridays" där eleverna kommer att lära sig olika improvisations tekniker och få lära sig mer om hiphop kulturen samt att delta i battles.

✪ MARIJA
Marija är från Lituanien där hon studerade på musik- och teaterhögskolan 2015-2019 och fick en kandidatexamen i danskonst. När hon studerade var hon även på utbytesstudier i AHE Polen. Hon gjorde sin praktik i Vilnius University och har medverkat i olika dansföreställningar och utställningar i Šeiko Dansteater, dansteatern ”Judesio erve” samt i olika projekt och designershower och musikaler som LITUANICA. Marija har undervisat i balett, gymnastik och stretching i olika åldrar på dansskolan CODA. Nu studerar hon på Modern Dance Academy Hvilan.

✪ BEKIM
Bekim har utbildats inom dans i över 10 år främst inom hiphop/street. Han har uppträtt och tränat runt hela Europa bland de främsta i branschen. Han har jobbat som bakgrundsdansare för bl.a. Jerry Williams på hans senaste turné. Bekim har även gått en 1 årig yrkesutbildning inom dans på The Hip Drop och tränat många år på skolan för några av de största pedagogerna i världen. Han har otroligt mycket kunskap med grymma koreografier som kommer att få vem som helst att vilja delta. Missa inte hans klasser på Malmö Dansakademi!

✪ IDA
Ida har dansat sedan hon var 5 år gammal och började på Gundega Balettskola där hon tränade balett, jazz och ungersk karaktärsdans. På Gundegabaletten undervisade hon även i balett för barn och medverkade som dansare i Gundega Balett Company tills hon var 16 år. Där samarbetade de med en mängd stora artister och dansare bl. a. Sankt Petersburg-baletten. Därefter flyttade hon till Göteborg och gick en 2 årig dansutbildning på Dansforums Danslinje där hon tränade jazz, balett och contemporary samt tävlade i kompaniet Contemporary Arts Dance. Hon har jobbat i 3 år som gruppträningsinstruktör med  Tabata, Piloxing, Yoga och Stretch. Vi är så glada över att ha med denna otroligt skickliga dansare och pedagog hos oss!

🔶 ÖPPET HUS MED GRATIS PROVA PÅ VECKA!
Man kan ej prova på kurser som redan är fullsatta därför rekommenderar vi att du anmäler dig till de kurser du önskar få en garanterad plats på hela terminen och sedan eventuellt byter kurs vid behov efter öppet hus.

▪️Om du vill göra en bindande anmälan till hela terminen görs det via: www.Dansakademi.se/var.php

▪️Kurser som sedan ej är fullsatta och därmed öppna för gratis prova på kommer att publicerar 7 dagar innan kursstart via eventsidan nedan.
Klicka i att du ”kommer” på eventet för att få mer information!

▪️EVENT: www.facebook.com/events/1137462206458378

🔶 100 KURSER / VECKA, alla nivåer & åldrar! Vi erbjuder hela 100 kurser per vecka och termin, Skånes största dansskola fortsätter att växa snabbare än någonsin!

🔶 2000 ST ELEVER / TERMIN, och växer ännu! Till höstterminen slog vi rekord med antalet anmälningar, hur många elever kan vi bli till våren må tro? Varje termin skriver vi historia och just det planerar vi att göra även till våren 2020!

🔶 4 ST DANSSALAR! Nu har vi hela 4 st danssalar på 1000 kvm som är rymliga, fräscha och utrustade med musikanläggning, speglar, golv och ventilation av bästa kvalitet. Allt för att din upplevelse skall bli så minnesvärd som möjligt! Med 4 st danssalar ger det dig möjligheten att välja ännu fler danskurser per timme. Valmöjligheterna är oändliga!

🔶 60 OLIKA DANSSTILAR, från alla världens hörn!

🔶 45 ST ANSTÄLLDA, för bästa service och professionalism!

🔶 25 ST LÄRARE, högutbildade och noga utvalda för bästa kvalitet!

ALLT DETTA OCH MER ENDAST PÅ SKÅNES STÖRSTA DANSSKOLA!

☑️ Missa inte att anmäla dig snarast möjligt via: www.Dansakademi.se📲‼️

Vi är lyckliga att ha så underbara elever och lärare med dansstilar från världens alla hörn, på alla nivåer från nybörjare till avancerad nivå, för alla åldrar under ett och samma tak. Varmt välkomna till Malmö Dansakademi;
- Här slutar vi aldrig att dansa! ☺️🌴

Läs mer
10Sep 2019
//

SCHEMAT UTE NU FÖR ÖPPET HUS VECKAN! 😍

✓ Skånes största dansskola: Malmö Dansakademi slår upp sina dörrar för hösttermins-start! Under första veckan av terminen mellan den 23 september - 29 september 2019 har vi en gratis öppet hus vecka för allmänheten - alla nya och gamla elever.

✓ Då är allmänheten välkomna att prova på alla våra kurser som ej är fullsatta ännu - GRATIS - hela första veckan!

✓ Om du endast vill prova på så krävs ingen föranmälan och det går bra att prova på de kurser som EJ är fullsatta och därmed öppna för prova på. Dessa finner du på öppet hus schemat via: www.Dansakademi.se/prova.php

✓ Vi rekommenderar dock att du anmäler dig till de kurser du önskar få en garanterad plats på hela terminen och sedan eventuellt byter kurs vid behov efter öppet hus. Om du vill göra en bindande anmälan till hela terminen görs detta här.

✓ JAG VILL PROVA PÅ, HUR GÖR JAG?

Steg 1: Gilla oss på vår Facebook sida: Malmö Dansakademi
Steg 2: Fyll i din email väl på plats hos oss i receptionen.
Steg 3: Prova på hur många kurser du vill hela veckan, GRATIS!

Ingen föranmälan krävs - kom som du är! :)

✓ ANMÄLDA ELEVER: Givetvis är man betalningsskyldig för kurserna man anmält sig till, du ska ha betalat för dina kurser innan din första lektion. När du gjort detta kan du prova på kurser du INTE är anmäld till gratis. Du har nu en garanterad plats men kan byta kurs om du så önskar.

✓ HITTA HIT? Vi ligger på Sofielundsvägen 57 i Malmö, 5 minuter från Södervärn: Ta med pojkvännen, kollegan eller din granne och dansa loss med oss!

✓ GDPR-LAGEN 📸 Fotografering och filming kommer att ske av ansvariga samt professionella fotografer och filmare på varje klass under öppet hus veckan. Med ditt deltagande under prova på veckan ger du oss ditt medgivande att medverka på film/foto under vecka 39 den 23-29 september 2019. Om du inte önskar att medverka på film/foto är du välkommen under resterande del av terminens 11 veckor v. 40-50.
I samband med evenemanget Öppet hus hösttermin 2019 på Malmö Dansakademi och dess kringaktiviteter och kanaler såsom webb, film och sociala medier förekommer insamling av personuppgifter. Detta sker exempelvis i samband med anmälningsprocessen samt fotografering och filmning som alltså kommer att ske under eventet genom ditt deltagande och endast i syfte att genomföra och marknadsföra de olika delarna av Malmö Dansakademi. Uppgifterna behålls endast under en begränsad tid om max 3 år från insamlingsdatum. Det är viktigt för oss på Malmö Dansakademi att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Kontakta oss vid frågor eller funderingar via: info@dansakademi.se

Läs mer
06Aug 2019
//

SCHEMAT FÖR HÖSTTERMIN 2019 ÄR UTE!!! 😍
23 september - 15 december 2019, vecka 39-50.

SCHEMAT FÖR HÖSTTERMIN 2019 ÄR UTE!!! 😍
DANSA MED 2000 ANDRA ELEVER PÅ SKÅNES STÖRSTA DANSSKOLA: MALMÖ DANSAKADEMI!
Varje termin vill vi på Malmö Dansakademi överträffa alla förväntningar genom att bli större och bättre med ett rikare kursutbud med dansstilar från alla världens hörn och danslärare av högsta nivå. Vårt motto är att skapa ett dansharem för alla som älskar dans i Malmö, Skåne, Sverige och Norden! Ett andra hem och en plats där kvalitet och kvantitet möts. Till hösttermin 2019 har vi många otroliga nyheter som vi hoppas ska häpna;
🔶 DATUM:
Hösttermin 2019 pågår i 12 veckor mellan 23 september - 15 december 2019, vecka 39-50.
🔶 NYA LÄRORIKA DANSKURSER!
▪️Ariana Grande Style
▪️Broadway Show Jazz
▪️Lyrical Jazz
▪️Bachata ladystyling
▪️Latin Mix 8-11 år
▪️Latin Fusion
▪️Locking & Popping
▪️Jazz
▪️Afro Fusion
▪️Striptease Aerobic
▪️Aerial Hoop
▪️Open Hoop
▪️Acrobatics & Flexibility
▪️Bugg, 2 nivåer i veckan!
▪️Bachata, 2 nivåer i veckan!
🔶 NYA MERITERADE DANSLÄRARE!
✪ LOCK SMITH
Lock Smith är från Danmark och är en av pionjärerna inom Hiphop! Henrik har undervisat, turnerat och dansat i över 25 år över hela världen och var den som introducerade House dans till Skandinavien för över 20 år sedan! Han var en del av den legendariska gruppen "Out of Control" från Köpenhamn som har satt House, Locking och Popping i Skandinavien på kartan! En bättre instruktör inom Old School Hiphop kan man inte hitta, vi är ärade över att få denna erfarna pedagog hos oss.
✪ LOUISA
Louisa har en 3-årig utbildning på Iwanson International contemporary school i München, Tyskland och har arbetat med några av de största företagen i världen som PUMA, BMW, REEBOK, Warner Music m.m. som dansartist och aerialist. Hon har tidigare undervisat hos oss i Contemporary och Jazz men nu ska hon äntligen undervisa i det som hon gör allra bäst: Aerial Hoop och Acrobatics & Flexibility. Du vill inte missa hennes klasser som bokstavligen kommer att ta dig till skyarna!
✪ LEILA
Ifrån Göteborg kommer denna musikalstjärna åter till oss! Leila har under många år varit en favorit lärare och nu är hon äntligen tillbaka. Hon har hunnit delta i många musikaler som Berstein, Matilda, Hairspray och Westside story! Dessutom är hon utbildad och har arbetat på Balettakademien, Göteborgsopera och Malmö Opera. Vi är så lyckligt lottade att denna stjärna är tillbaka hos oss!
✪ PAULINA
Hon har utbildat sig på Broadway Dance Center i New York och för många år sedan undervisade hon hos oss med mycket populära kurser. Nu är hon äntligen tillbaka! Paulina har tränat för några av de bästa koreograferna i världen och är nu redo att dela all sin kunskap inom Latin, Reggaeton, Heels och Hiphop med oss!
✪ SISSELA
Sissela är utbildad på Performing Arts School i Göteborg och har medverkat i flertalet musikaler bl.a. Hairspray, 13 the musical och High School Musical. Nu har äntligen Sissela även vuxen klasser hos oss med hennes tekniska bakgrund har hon hur mycket kunskap som helst att dela med sig till stora som små!
✪ CANSU
Cansu har utbildat sig i New York på Broadway Dance Center och Heleneholms 3-åriga gymnasieutbildning inom dans. Nu är hon äntligen tillbaka hos oss på Malmö Dansakademi. Missa inte hennes super roliga klasser med massor av energi och "sass"!
🔶 ÖPPET HUS MED GRATIS PROVA PÅ VECKA!
Man kan ej prova på kurser som redan är fullsatta därför rekommenderar vi att du anmäler dig till de kurser du önskar få en garanterad plats på hela terminen och sedan eventuellt byter kurs vid behov efter öppet hus.
▪️Om du vill göra en bindande anmälan till hela terminen görs det via: www.Dansakademi.se/kurser.php
▪️Kurser som sedan ej är fullsatta och därmed öppna för gratis prova på kommer att publicerar 7 dagar innan kursstart via eventsidan nedan.
Klicka i att du ”kommer” på eventet för att få mer information!
▪️EVENT: www.facebook.com/events/2392124977666631/
🔶 100 KURSER / VECKA, alla nivåer & åldrar! Vi erbjuder hela 100 kurser per vecka och termin, Skånes största dansskola fortsätter att växa snabbare än någonsin!
🔶 2000 ST ELEVER / TERMIN, och växer ännu! Till vårterminen slog vi rekord med antalet anmälningar, hur många elever kan vi bli till hösten må tro? Varje termin skriver vi historia och just det planerar vi att göra även till hösten 2019!
🔶 4 ST DANSSALAR! Nu har vi hela 4 st danssalar på 1000 kvm som är rymliga, fräscha och utrustade med musikanläggning, speglar, golv och ventilation av bästa kvalitet. Allt för att din upplevelse skall bli så minnesvärd som möjligt! Med 4 st danssalar ger det dig möjligheten att välja ännu fler danskurser per timme. Valmöjligheterna är oändliga!
🔶 60 OLIKA DANSSTILAR, från alla världens hörn!
🔶 45 ST ANSTÄLLDA, för bästa service och professionalism!
🔶 25 ST LÄRARE, högutbildade och noga utvalda för bästa kvalitet!
ALLT DETTA OCH MER ENDAST PÅ SKÅNES STÖRSTA DANSSKOLA!
☑️ Missa inte att anmäla dig snarast möjligt via: https://www.Dansakademi.se 📲‼️
Vi är lyckliga att ha så underbara elever och lärare med dansstilar från världens alla hörn, på alla nivåer från nybörjare till avancerad nivå, för alla åldrar under ett och samma tak. Varmt välkomna till Malmö Dansakademi;
- Här slutar vi aldrig att dansa! ☺️🌴

Läs mer
11Jun 2019
//

SCHEMAT UTE NU FÖR ÖPPET HUS VECKAN!

VÄLKOMMEN ATT GRATIS PROVA PÅ UPP TILL HELA 35 ST DANSKURSER HOS SKÅNES STÖRSTA DANSSKOLA;
MALMÖ DANSAKADEMI! 😍

✓ NÄR?
Vecka 25 den 17 juni - 20 juni 2019

✓ VAR?
Malmö Dansakademi
Sofielundsvägen 57, 214 34 Malmö
(5 min från Södervärn)

✓ HUR?
Skånes största dansskola: Malmö Dansakademi slår upp sina dörrar för sommartermins-start! Under första veckan av terminen har vi en gratis öppet hus vecka för alla nya och gamla elever. Då är allmänheten välkomna att prova på alla våra kurser som ej är fullsatta, GRATIS, hela första veckan!

_______________________
✓ JAG VILL PROVA PÅ GRATIS, HUR GÖR JAG?
Steg 1: Klicka i att du "kommer" på Facebook eventet.
Steg 2: Gilla oss på vår sida: Malmö Dansakademi på Facebook / Instagram @dansakademin
Steg 3: Dela detta event på din Facebook/Instagram sida!
Steg 4: Fyll i din e-mail väl på plats hos oss i receptionen som är kopplat till ditt FB/IG konto.
Steg 5: Prova på hur många kurser du vill hela veckan, GRATIS!
_______________________

✓ SCHEMAT?
Schemat för prova på veckan kommer ut 7 dagar innan via öppet hus eventet samt hemsidan: www.Dansakademi.se/prova.php

✓ EVENT SIDA?
www.facebook.com/events/621677584909419

✓ VILLKOR?
Utan att följa stegen ovan får du tyvärr ej prova på klasserna gratis, detta är vår form av "betalningsmedel" för veckan. Om du ej följt stegen ovan tas en drop-in avgift på 100 kr/klass. Tyvärr kommer inga undantag att göras!

✓ FULLSATTA KURSER?
Man kan ej prova på kurser som redan är fullsatta därför rekommenderar vi att du anmäler dig till de kurser du önskar få en garanterad plats på hela terminen och sedan eventuellt byter kurs vid behov efter öppet hus. Om du vill göra en bindande anmälan till hela terminen görs det via: www.Dansakademi.se/sommar.php

✓ ANMÄLDA ELEVER?
Givetvis är man betalningsskyldig för kurserna man anmält sig till, du ska ha betalat för dina kurser innan din första lektion. När du gjort detta kan du prova på kurser du INTE är anmäld till gratis. Du har nu en garanterad plats men kan byta kurs om du så önskar.

✓ ÖVRIG INFORMATION?
Vi vill göra alla medvetna om att fotografering och filmning kommer att förekomma under öppet hus.

VARMT VÄLKOMNA ALLA NYA OCH GAMLA ELEVER!
Kom och dansa loss med oss! Välkomna att prova på, välkomna att stanna. Dansskolan där kvantitet och kvalitet alltid möts:
Malmö Dansakademi, här slutar vi aldrig att dansa! 😍🌴

Läs mer
07May 2019
//

SOMMARTERMIN 2019 ÄR ÄNTLIGEN UTE! 😍
17 juni - 22 augusti 2019, vecka 25-34.

SOMMARSCHEMA 2019 ÄNTLIGEN UTE NU! ☀️🌴
Missa inte årets bästa tidpunkt då solen skiner och människor vill komma i form! Vilket bättre sätt att göra just det än att dansa? Kom, ta med en vän och släpp loss på en eller flera av våra 35 st lärorika och energiska danskurser som vi erbjuder varje vecka på Skånes största dansskola: Malmö Dansakademi!

🔶 VECKA 25-34 (10 veckor) den 17 juni-22 augusti 2019!

🔶 35 KURSER / VECKA, alla nivåer & åldrar!

🔶 NYA DANSLÄRARE

▪️LOUISE, från Rio de Janeiro i Brasilen kommer denna prima ballerina för att undervisa på Malmö Dansakademi. Vi har den stora äran att presentera Louise som lärare i Klassisk Balett, Stretch 4 Dance samt Jazz. Hennes CV är fyllt av professionella baletter, musikaler och operor där hon dansat som solist och huvuddansare. Med över 20 år av utbildningar och erfarenheter som är häpnadsväckande tillhör hon en av de mest meriterade pedagoger vi någonsin haft. Du vill alltså verkligen inte missa hennes klasser!

▪️PONIJA, från Sydafrika och Danmark kommer denna autentiska pedagog där hon utbildat sig och undervisat på World Dance Academy i Köpenhamn i över 10 år. Hon har uppträtt på världsscener med stora artister och Ponija är i särklass en av Skandinaviens bästa Dancehall och Afro dansare. Då hon har dansat med våra två väldigt populära och efterfrågade lärare Felicia och Colosal Rash i många år vi övertygade om att hon kommer att bli vårt nya stjärnskott på Malmö Dansakademi!

▪️LAURA, från Olso (Norge) kommer att för första gången undervisa i Malmö. Hon är utbildad i bl.a. Los Angeles, Danmark, Norge och Sverige. Denna otroligt skickliga dansare och pedagog kommer att dela kurserna Beyonce Style, Hiphop Contemporary och Street Jazz med Nurtan Lilly under sommaren 2019 på Malmö Dansakademi.

▪️SOFIA, från självaste Malmö Dansakademi kommer denna mångsidiga dansare som utbildat sig och utvecklats inom en rad olika dansstilar från internationella artister såväl som våra egna lärare på skolan. Hon har dansat hos oss i många år och är en av våra huvuddansare i vår prisbelönta show- och tävlingsgrupp: Obsession Crew. Senast sågs Sofia på TV4 när hon och Obsession gick vidare till semi-final i Talang Sverige! Barn mellan 7-10 år kan nu lära sig Streetdance med Sofia.

🔶 ANMÄL DIG TILL SOMMARTERMIN 2019:
▪️Om du vill göra en bindande anmälan till hela terminen görs det via: www.Dansakademi.se/sommar.php

☑️ Missa inte att anmäla dig snarast möjligt via: www.Dansakademi.se 📲‼️
Vi är lyckliga att ha så många underbara elever och lärare med dansstilar från världens alla hörn, på alla nivåer från nybörjare till avancerad nivå, för alla åldrar under ett och samma tak. Varmt välkomna till Skånes Största Dansskola;

- Här slutar vi aldrig att dansa! ☺️🌈☀️🌴

Läs mer
25Dec 2018
//

VÅRTERMIN 2019 ÄR ÄNTLIGEN UTE! 😍
25 februari - 19 maj 2019, vecka 9-20.

Precis när du trodde att vi inte kunde bli större och bättre så blev vi just det! Varje termin vill vi på Malmö Dansakademi överträffa alla förväntningar genom att bli större och bättre med ett rikare kursutbud med dansstilar från alla världens hörn och danslärare av högsta nivå. Vårt motto är att skapa ett dansharem för alla som älskar dans i Malmö, Skåne, Sverige och Norden! Ett andra hem och en plats där kvalitet och kvantitet möts. Till vårtermin 2019 har vi många otroliga nyheter som vi hoppas ska häpna;

🔶 NYA LÄRORIKA DANSKURSER!
▪️Open pole
▪️Breakdance
▪️Aerial hoop
▪️Lyrical Jazz
▪️Tango pardans
▪️Commercial Hiphop
▪️Improv Contemporary
▪️Dancehall legend steps
▪️Beyoncé style på 3 nivåer!
▪️Hela 16 h med barndans i veckan!
▪️Dancehall hela 4 gånger i veckan!
▪️Burlesque Chair dance på 2 nivåer!

🔶 NYA MERITERADE INTERNATIONELLA DANSLÄRARE!
✪ PHILIPPE JACQUES, från Canada kommer denna internationellt erkända pedagog!
Vi är otroligt lyckliga att ha funnit en sådan högutbildad, meriterad och professionell koreograf som kommer att undervisa exklusivt hos oss i Malmö. Hans meriter är många bl.a. utbildad på ”Royal Winnipeg Ballet School Professional Division” där han senare även blev koreograf för hela balettskolan och har dessutom uppträtt i den världskända ”Moulin Rouge The Ballet”. Philippe kommer att undervisa i Klassisk Balett, Modern Balett och Modern Contemporary på Malmö Dansakademi.

✪ SRI LANKA RIFICAL, internationell världsstjärna från Rifical Team i Jamaica!
Mer autentiskt än så här blir det inte! Vi har den stora äran att ha en sann Dancehall legend hos oss som lärare på Malmö Dansakademi. Sri Lanka är grundare och VD av hela Rifical-teamet, vilket är den största och mest välkända Dancehall gruppen i Jamaica! Dansare från hela världen tar inspiration från denna grupp och de är även skaparna bakom många av de främsta Dancehall steg som instruktörer över hela världen undervisar. Missa inte att lära dig direkt från grundaren och legenden; Sri Lanka på kurserna Dancehall mellan/avancerad och Dancehall Legend Steps på torsdagar!

✪ JUSTIN FUENTES, ännu en international stjärna denna gång från Venezuela!
Justin har utbildat sig inom de främsta dansskolorna i Venezuela och runt världen samt varit huvudkaraktären i en av Walt Disney’s musikaler! Han har jobbat som en mycket respekterad instruktör, koreograf, dansare och modell över hela världen. Bland annat på Google Festivalen, MTV Music Awards, Universal Music, Miss universum och var vinnare av det världskända dance campet ”Fair Play”. Vi är otroligt stolta över att erbjuda 3 st kurser VARJE söndag med Justin på kurserna Street Jazz, Commercial Hiphop och Streetdance!

✪ AURÉLIE & AURELIA, internationellt erkända luftakrobaterna och cirkus artister Aurélie och Aurelia från Danmark kommer att dela på våra två nya kurser i AERIAL HOOP! Ta din dans till nya höjder och bokstavligen utöva tricks/konster i luften. Bättre artister kunde vi inte funnit och är så stolta att ni kommer att få lära er från de bästa! De har turnerat runt hela världen med cirkus, Aerial Hoop och Aerial Silk främst i Frankrike, Schweiz, Indien, Norge, Italien och Spanien. Aurélie har utbildat sig på ”The Circus Space” i London vilket är Englands främsta inom cirkus. De har jobbat på de största showerna som t.ex. The Sugar Beast, Mime Festival London, Big City Brains, Triplet, Hippodrome Casino, El Molino Barcelona, Elonuit Milan, Melodi Grand Prix, ITV Red or Black, Bestsellers, London Fields film vilken inkluderade självaste Johnny Depp! Bättre än så här blir det helt enkelt inte. Kom och utmana dig själv, du kommer att bli förvånad över vad du klarar av!

🔶 ÖPPET HUS MED GRATIS PROVA PÅ VECKA!
Man kan ej prova på kurser som redan är fullsatta därför rekommenderar vi att du anmäler dig till de kurser du önskar få en garanterad plats på hela terminen och sedan eventuellt byter kurs vid behov efter öppet hus.

▪️Om du vill göra en bindande anmälan till hela terminen görs det via: www.Dansakademi.se/kurser.php

▪️Kurser som sedan ej är fullsatta och därmed öppna för gratis prova på kommer att publicerar 7 dagar innan kursstart via eventsidan nedan.
Klicka i att du ”kommer” på eventet för att få mer information!

▪️EVENT:   https://www.facebook.com/events/2393225494052925

🔶 93 KURSER / VECKA, alla nivåer & åldrar! Vi erbjuder hela 93 kurser per vecka och termin, Skånes största dansskola fortsätter att växa snabbare än någonsin!

🔶 2000 ST ELEVER / TERMIN, och växer ännu! Till höstterminen slog vi rekord med antalet anmälningar, hur många elever kan vi bli till våren må tro? Varje termin skriver vi historia och just det planerar vi att göra även till våren 2019!

🔶 4 ST DANSSALAR! Nu har vi hela 4 st danssalar på 1000 kvm som är rymliga, fräscha och utrustade med musikanläggning, speglar, golv och ventilation av bästa kvalitet. Allt för att din upplevelse skall bli så minnesvärd som möjligt! Med 4 st danssalar ger det dig möjligheten att välja ännu fler danskurser per timme. Valmöjligheterna är oändliga!

🔶 60 OLIKA DANSSTILAR, från alla världens hörn!

🔶 45 ST ANSTÄLLDA, för bästa service och professionalism!

🔶 25 ST LÄRARE, högutbildade och noga utvalda för bästa kvalitet!

ALLT DETTA OCH MER ENDAST PÅ SKÅNES STÖRSTA DANSSKOLA!

☑️ Missa inte att anmäla dig snarast möjligt via: https://www.Dansakademi.se  📲‼️

Vi är lyckliga att ha så underbara elever och lärare med dansstilar från världens alla hörn, på alla nivåer från nybörjare till avancerad nivå, för alla åldrar under ett och samma tak. Varmt välkomna till Malmö Dansakademi;
- Här slutar vi aldrig att dansa! ☺️🌴

Läs mer
20Dec 2018
//

✨MDA ALL-STARS WINTER CAMP 2019! ✨
1-3 February 2019

✨MDA ALL-STARS WINTER CAMP 2019! ✨
Malmö Dansakademi’s workshops with international artists have been a huge success, therefore we are now bringing back 3 of our all-time favorite ALL-STARS for our first ever winter intensive camp with the best of the best!

✅ DATES: 1-3 February 2019
✅ LOCATION: Malmö Dansakademi (Sofielundsv. 57, Malmö)
✅ EVENT: www.facebook.com/events/1030703027136947
✅ TEACHERS:
- ANDYE JAMIESON, Los Angeles
- KAEA PEARCE, New Zealand
- NICKLAS MILLING, London/DK

✅ SCHEDULE: 9 workshops, 13,5 hours, every teacher has 3 workshops each.

- Friday 1/2
kl. 18:00-19:30 CLASS #1 KAEA
kl. 19:45-21:15 CLASS #2 ANDYE

- Saturday 2/2
kl. 12:00-13:30 CLASS #3 KAEA
kl. 13:45-15:15 CLASS #4 NICKLAS
kl. 16:30-18:00 CLASS #5 ANDYE
kl. 18:15-19:45 CLASS #6 KAEA

- Sunday 3/2
kl. 12:00-13:30 CLASS #7 NICKLAS
kl. 13:45-15:15 CLASS #8 NICKLAS
kl. 16:30-18:30 CLASS #9 ANDYE

🎟 PRICES:
- Christmas Special 1625 kr = 180 kr/class (Sign up & pay before 30/12)
- Early Bird 2250 kr = 250 kr /class (Sign up & pay before 14/1)
- Full Price 2490 kr = 276 kr/class (Sign up & pay after 14/1)
- Per class 400 kr

🎟 REGISTRATION: info@dansakademi.se
Write which workshops with your name, email, phone number, adress and date of birth (personnummer). Registration is binding!

🎟 PAYMENT: Bankgiro: 5838-5139
Write ”MDA WINTER CAMP” and your full name.

You do NOT want to miss this! Exclusively at South Swedens biggest dance studio: Malmö Dansakademi 👊🏼
- GET YOUR DISCOUNT TICKETS NOW! 😍

Läs mer
09Aug 2018
//

HÖSTSCHEMA 2018 ÄNTLIGEN UTE NU! 😍
24 september - 16 december vecka 39-50.

Precis när du trodde att vi inte kunde bli större och bättre så blev vi just det! Varje termin vill vi på Malmö Dansakademi överträffa alla förväntningar genom att bli större och bättre med ett rikare kursutbud med dansstilar från alla världens hörn och danslärare av högsta nivå. Vårt motto är att skapa ett dansharem för alla som älskar dans i Malmö, Skåne, Sverige och Norden! Ett andra hem och en plats där kvalitet och kvantitet möts. Till hösttermin 2018 har vi många otroliga nyheter som vi hoppas ska häpna;

🔶 NYA LÄRORIKA DANSKURSER!
▪️Numera hela 15 st barnkurser per vecka!
▪️Afrikansk Djembé dans till LIVE trummor!
▪️Contemporary Latin
▪️Streetdance 8-10 år
▪️Afro Beats
▪️Dancehall Queen style
▪️Jumps, Kicks & Tricks
▪️Cardi B style
▪️Afro House
▪️Beyoncé style på två nivåer!
▪️Bugg pardans!
▪️Jazz Funk
▪️Night Club för absolut nybörjare!
▪️Afro Jam

🔶 NYA MERITERADE DANSLÄRARE!
✪ VIKTOR FRÖJD, Streetdansare från Stockholm har flyttat till Malmö! Viktor Fröjd är en danskonstnär som är en av arrangörerna till Juste Debout Nordic och har vunnit flertalet nationella och internationella Streetdance battles och tävlingar! Studerat vid den 1-åriga streetdance-utbildningen på Åsa folkhögskola utanför Katrineholm och har en kandidat i danspedagogik med inrikting street från Dans och Cirkushögskolan.
Viktor är helt klart en av de mest välutbildade och professionella Street-dansarna Sverige har att erbjuda. Vi är väldigt lyckligt lottade som fått hit honom till Malmö Dansakademi!

✪ COLOSAL RASH, från Afrikas Kongo kommer vår nya Afro Beat och Afro House lärare! Vi är ärade av att erbjuda danskurser med en internationellt erkänd koreograf som numera bor i Köpenhamn. Han har dansat med världskända dansare som Singuila från Frankrike, Yemi Alade från Nigeria och Mims Beyana från USA. Den otroliga kunskap, erfarenhet och energi som han besitter är svårfunnen och unik i sitt slag. Du vill inte missa hans måndags klasser!

✪ PAPE SECK, från Senegal i Afrika kommer denna otroligt autentistiska dansare och musiker. Det blir inte mer äkta än så här! Ända sedan 13-års ålder har han uppträtt professionellt runt om i Afrika och Europa. När han inte turnerar så undervisar han även i Sabar och Djembé. Han är uppvuxen i en stor Gewell familj där hela familjen är professionella dansare och musiker. Pape Seck kommer att undervisa med livemusiker för att våra elever ska få dansa till energiska live trummor, VARJE VECKA! Det blir ju faktiskt inte bättre än så här!

✪ VICTORIA, från Väst Afrika kommer den här spektakulära dansaren! Utbildad i bl.a Los Angeles, Paris och Amsterdam kan vi nu presentera denna mångfacetterade dansare! Hon är kunnig inom många dansstilar men specialiserar sig inom Samba som hon dansat sedan 14-års ålder och är nu ansvarig för en AfroLatina grupp som håller på med en rad olika dansstilar. Förutom Samba är hon även meriterad inom Dancehall, Ragga, Afro, Soca och Streetdance. Vi är glada att presentera vår nya dansstil AFRO JAM med Victoria som är ett svettigt aerobic inspirerat danspass med Afro Beat influenser! Hon kommer även att undervisa Night Club för absolut nybörjare samt Rio Samba.

✪ MIKAEL, vår nya Bugg instruktör började dansa som 15 åring. Han fastnade snabbt för dansen och utforskade både modernare och äldre låtar att dansa till istället för de klassiska bugglåtarna – man kunde ju bugga till nästan allt! 2008 gjorde Mikael sin första tävling och 2016 vann han tillsammans med sin danspartner distriktscupen Skåne-Halland. Redan 2006 gick Mikael sin första kursledarutbildning och sedan dess har han hållit och deltagit i kurser runt om i Sverige. Mikael instruerar Bugg på ett modernt och nutida vis så att stilen passar och lockar både unga som gamla!

✪ LISEN, denna prima ballerina kommer att undervisa våra små ballerinor mellan 4-8 år. Med över 10 års dansutbildningar i Balett på Kungliga Baletthögskolan och en prestigefylld professionell balett utbildning i Ungern har hon mer än tillräcklig kunskap och erfarenhet för att inte bara sprida dansglädje men rätt teknik till våra yngsta för att även de, om de önskar, ska kunna följa sin dröm och bli en professionell dansare när de växer upp.

✪ EMMA, från vårt alldeles egna tävlingsgrupp Obsession Crew kommer denna huvuddansare och stjärna. Hon har dansat i många år på bl.a. Hip Drop och hos oss på Malmö Dansakademi och kommer numera att undervisa Streetdance för barn mellan 6-10 år hos oss. Till hösten kommer hon att vara hemkommen med ny inspiration från Hiphop campet SDA i Polen och hårdträning på de bästa dansskolorna i välden i Los Angeles. Hon är erfaren inom dansundervisning och nu ska hon äntligen få dela sina kunskaper till våra yngsta elever.


✪ ÅTERKOMMANDE LÄRARE: Nu är även Cansu, utbildad på Broadway Dance Center i New York och Lina Maria samt Mattias, våra populära Lindy hop lärare tillbaka inför hösten!

🔶 ÖPPET HUS MED GRATIS PROVA PÅ VECKA!
Man kan ej prova på kurser som redan är fullsatta därför rekommenderar vi att du anmäler dig till de kurser du önskar få en garanterad plats på hela terminen och sedan eventuellt byter kurs vid behov efter öppet hus.

▪️Om du vill göra en bindande anmälan till hela terminen görs det via: www.Dansakademi.se/kurser.php

▪️Kurser som sedan ej är fullsatta och därmed öppna för gratis prova på kommer att publicerar 7 dagar innan kursstart via eventsidan nedan.
Klicka i att du ”kommer” på eventet för att få mer information!

▪️EVENT: https://www.facebook.com/events/495594794235316/
🔶 90 KURSER / VECKA, alla nivåer & åldrar! Vi erbjuder hela 90 kurser per vecka och termin, Skånes största dansskola fortsätter att växa snabbare än någonsin!

🔶 2000 ST ELEVER / TERMIN, och växer ännu! Till vårterminen slog vi rekord med antalet anmälningar, hur många elever kan vi bli till hösten må tro? Varje termin skriver vi historia och just det planerar vi att göra även till hösten 2018!

🔶 4 ST DANSSALAR! Nu har vi hela 4 st danssalar på 1000 kvm som är rymliga, fräscha och utrustade med musikanläggning, speglar, golv och ventilation av bästa kvalitet. Allt för att din upplevelse skall bli så minnesvärd som möjligt! Med 4 st danssalar ger det dig möjligheten att välja ännu fler danskurser per timme. Valmöjligheterna är oändliga!
🔶 1000 KVM DANSYTA, nu hela 4 st danssalar!

🔶 40 OLIKA DANSSTILAR, från alla världens hörn!

🔶 25 ST DANSLÄRARE, noga utvalda för bästa kvalitet!

ALLT DETTA OCH MER ENDAST PÅ SKÅNES STÖRSTA DANSSKOLA!

☑️ Missa inte att anmäla dig snarast möjligt via: http://www.Dansakademi.se   📲‼️

Vi är lyckliga att ha så underbara elever och lärare med dansstilar från världens alla hörn, på alla nivåer från nybörjare till avancerad nivå, för alla åldrar under ett och samma tak. Varmt välkomna till Skånes Största Dansskola;
- Här slutar vi aldrig att dansa! ☺️🌴

Läs mer
18May 2018
//

SOMMARSCHEMA 2018 ÄNTLIGEN UTE NU!

Missa inte årets bästa tidpunkt då solen skiner och människor vill komma i form, vilket bättre sätt att göra just det än att dansa? Kom, ta med en vän och släpp loss på en eller flera av våra 36 st lärorika och energiska danskurser som vi erbjuder varje vecka på Skånes största dansskola: Malmö Dansakademi!

☑️ VECKA 25-34 (10 veckor) den 18 juni-23 augusti!

☑️ 36 KURSER / VECKA, alla nivåer & åldrar!

☑️ NYA DANSLÄRARE
- Moa Söllgård är en av Skånes främsta dansinstruktörer med en gedigen erfarenhet och utbildning i en rad olika dansstilar. Vi har velat erbjuda henne som instruktör i många år och nu är det äntligen dags för första gången! På Malmö Dansakademi kommer hon att undervisa i House, Old School Hiphop och Waacking i sommar tillsammans med Louie & Ranya!

- Malin Eskilsson är tillbaka och undervisar tillsammans  med vår stjärna i Orientalisk Magdans; Hanna Thorstensen. Nu är Malin utbildad Jallabina® workout instruktör dessutom! Missa inte att testa på denna nya Orientaliska tränings- och fitness form helt gratis den 16 juni kl. 17.00-18.00! (Event: www.facebook.com/events/957151901076179)  

☑️ NYA DANSKURSER
- Balett Floorbarre
- Old School Hiphop

☑️ ÖPPET HUS MED GRATIS PROVA PÅ VECKA!
Man kan ej prova på kurser som redan är fullsatta därför rekommenderar vi att du anmäler dig till de kurser du önskar få en garanterad plats på hela terminen och sedan eventuellt byter kurs vid behov efter öppet hus.
- Om du vill göra en bindande anmälan till hela terminen görs det via: www.Dansakademi.se/sommar.php
- Kurser som sedan ej är fullsatta och därmed öppna för gratis prova på kommer att publicerar 7 dagar innan kursstart via eventsidan nedan.
Klicka i att du ”kommer” på eventet för att få mer information!
EVENT: www.facebook.com/events/1686226988133966

☑️‼️Missa inte att anmäla dig snarast möjligt via: www.Dansakademi.se 📲‼️

Vi är lyckliga att ha så underbara elever och lärare med dansstilar från världens alla hörn, på alla nivåer från nybörjare till avancerad nivå, för alla åldrar under ett och samma tak. Varmt välkomna till Skånes Största Dansskola;
- Här slutar vi aldrig att dansa!

Läs mer
13Dec 2017
//

VÅRSCHEMA 2018 ÄNTLIGEN UTE NU! 😍
26 februari - 20 maj vecka 9-20

Precis när du trodde att vi inte kunde bli större och bättre så blev vi just det! Varje termin vill vi på Malmö Dansakademi överträffa alla förväntningar genom att bli större och bättre med ett rikare kursutbud med dansstilar från alla världens hörn och danslärare av högsta nivå. Vårt motto är att skapa ett dansharem för alla som älskar dans i Malmö, Skåne, Sverige och Norden! Ett andra hem och en plats där kvalitet och kvantitet möts. Till vårtermin 2018 har vi många otroliga nyheter som vi hoppas ska häpna;

◤ NYHETER VÅRTERMIN 2018!!! ◢
☑️ 90 KURSER / VECKA, alla nivåer & åldrar! Nu växer vi från 75 kurser till hela 90 kurser per vecka och termin, Skånes största dansskola fortsätter att växa snabbare än någonsin!

☑️1500 ST ELEVER / TERMIN, och växer ännu! Till höstterminen slog vi rekord med antalet anmälningar, hur många elever kan vi bli till våren må tro? Varje termin skriver vi historia och just det planerar vi att göra även till våren 2018!

☑️ 4 ST DANSSALAR, nu ska vi renovera vår nya sal! Under uppehållet ska vi slå ner väggar, måla om, sätta golv, speglar, musikanläggning, ventilation och allt annat som krävs för att skapa ännu en fantastisk danssal! På så sätt kan salen bli ännu större för att ha ännu fler kurser per vecka särskilt på de populäraste tiderna! Denna sal kommer att bli vår tredje största och kommer att kallas ”sal 3”. (Vår nuvarande sal 3 byter därmed namn på schemat till ”sal 4”! Salarna är därmed numrerande i storleksordning.) Vilken nyhet! Visst är det fantastiskt med så mycket att välja på schemat?

☑️ ”ALL STARS WORKSHOPS”: Söndagar v. 11-20 (10 veckor) kl. 16.00-17.30
Som om en ny danssal och en ökning av 15 st kurser/vecka inte vore nog. Nu ska vi minsann höja nivån på Skånes dansare ytterligare. Vi på Malmö Dansakademi kommer att göra en stor satsning där vi kommer att ha en ny gästlärare varje vecka på elit nivå med en blandning av internationella och nationella artister bland några av de bästa i världen! Detta kommer att vara workshops i olika stilar för avancerade dansare för alla de som känner att de vill ta sin dans till nästa nivå. Varje artist kommer att vara noga utvald och av högsta kaliber. Malmö Dansakademins elever och lärare förtjänar den bästa utbildning där finns att få av de sanna mästarna i världen!
Mer information kommer - vänta med spänning, detta kommer att bli historiskt!

☑️NYA LÄRORIKA DANSKURSER!
- Broadway Show Jazz
- House
- Vals & Foxtrot pardans
- Voguing & Waacking
- Locking / Popping
- Baby rytmik 3-12 månader
- Barn rytmik 1 år - 2,5 år
- Afro Fusion, två nivåer och dagar!
- Collegiate shag, på två nivåer!
- Modern Contemporary, flera nivåer och dagar!

☑️NYA MERITERADE DANSLÄRARE!
✪ LOUIE, från Stockholm kommer denna stjärna till oss på Malmö Dansakademi för att lära våra elever den sanna hiphop kulturen. Han har dansat med de bästa i Norden bl.a. BOUNCE och DIAMBRA samt vunnit många internationella tävlingar. Det finns inget inom den urbana kulturen som han inte kan. Han bemästrar både New School samt Old School Hiphop men även allt annat inom Streetdance stilarna som Popping, Locking, Voguing, Waacking, House, Breaking osv. Vi är ärade av att erbjuda 5 klasser i veckan med Louie som också ska träna vårt Obsession Crew!

✪ MULATAH, från Colombia kommer ännu en stjärna till oss på Malmö Dansakademi! Vi är otroligt stolta över att presentera Carolyn, eller Mulatah som är hennes artistnamn, hos oss. Hon är extremt meriterad inom alla stilar mellan himmel och jord och är klassiskt tränad men är trots detta specialiserad i Afro, Hiphop och Dancehall. Ni kommer att tappa hakan när ni ser denna extremt talangfulla kvinna dansa!

✪ CHIE, från Boston USA kommer ytterligare en stjärna till Malmö Dansakademi! Det finns nog ingen professionell utbildning i Boston och New York som Chie inte har deltagit. Henne meritlista är extremt lång och hon har över 10 års klassisk utbildning på några av världens bästa balett och contemporary utbildningar. Ta din dans till nästa nivå genom att lära dig teknik och känsla från Chie!

✪ LAURA, från Helsingborg kommer för första gången att undervisa i Malmö. Just nu är denna super duktiga pedagog i LA för att få ännu mer erfarenhet och utbildning som hon kommer att dela med sig hos oss till våren. Hon kommer att undervisa i Streetdance, Street Kidz och Modern Contemporary!

✪ JOHANNA, från Ystad kommer denna fantastiska sångpedagog att undervisa i Barnrytmik och Babyrytmik hos oss på Malmö Dansakademi. Hon har många års erfarenhet av dans, sång, rörelse, rytmik och olika instrument som hon kommer att inkorporera på hennes baby- och barnklasser för alla de under 3 år. Äntligen har vi kurser för de allra yngsta där föräldrar även medverkar!

☑️ 1000 KVM DANSYTA, nu hela 4 st danssalar!
☑️ 40 OLIKA DANSSTILAR, från alla världens hörn!
☑️ 25 ST DANSLÄRARE, noga utvalda för bästa kvalitet!
ALLT DETTA OCH MER ENDAST PÅ SKÅNES STÖRSTA DANSSKOLA!

‼️Missa inte att anmäla dig snarast möjligt via: www.Dansakademi.se 📲
Anmälningarna forsar in sedan vi släppte schemat, skynda dig med din anmälan innan dina favorit kurser hinner bli fullsatta!

Varmt välkomna till Skånes Största Dansskola!

Läs mer