MISSA INTE NYHETEN ”CONCEPT VIDEO”!

Med vårt nya häftiga koncept kommer vi att spela in tre stycken professionella dansvideor med tre av våra främsta huvudlärare under höstterminens tre månader! Vi spelar alltså in 1 video per månad och du väljer själv om du vill anmäla dig och delta i alla tre videor och månader eller bara någon av de beroende på vilka lärare/stilar/veckor som passar dig.
Vi söker dansare på mellan/avancerad nivå där man bör förvänta sig att träna intensivt på hög nivå inför den slutgiltiga produkten. Om du är osäker på om du har tillräckligt med erfarenhet, fråga gärna oss!

Fokus är på att utvecklas snabbt samtidigt som man lär sig mer om att jobba inför olika professionella videor med allt från formationer, kameravinklar, mimik, scennärvaro till teknik och allmän danskunskap inom den/de aktuella dansstilarna. Du kommer att få individuell kritik och verktyg för hur du på bästa sätt kan förbättra din dans och ditt uttryck för att nå din fulla potential.

Detta är det optimala programmet för dig som dansat i flera terminer eller år och känner att du vill ta din dans till nya höjder. Du kanske också alltid drömt om att vara med i en professionell dans- eller musikvideo? Här får du chansen! Alla dansare kommer också att få en kort video där de dansar solo utöver gruppdansen och tillsammans kommer otroligt häftiga videoproduktioner att skapas med våra huvudlärare med mångåriga erfarenheter i spetsen.
Kom och lär dig från de främsta inom dansscenen, utvecklas som aldrig förr och få en professionell video som belyser din dans - helt klart ett minne och en erfarenhet för livet!